Vrienden van De Kunstbrug

Onderstaande bedrijven dragen De Kunstbrug een warm hart toe door middel van hun sponsoring. Wij zijn hen daar dan ook zeer erkentelijk voor.

Kok Metaal B.V.

Kok Metaal BV uit Genemuiden. Wij onderscheiden ons in de markt door het leveren van maatwerk, met de nodige creativiteit, snelheid en flexibiliteit

Schildersbedrijf J de Groot Kampen B.V. 

Al jaren lang uw betrouwbare partner in zowel traditionele als vooruitstrevende technieken ter verfraaiing en behoud van uw bezit.

Bouwmeester Media

Succes is ook keuzes durven maken. Kiezen voor contentbureau Bouwmeester Media is een keuze voor een no-nonsense partner, voor creativiteit, maar ook voor tijd om te ondernemen.

Kunstig Kitschwerk

Verkooppunt van o.a. Tante Betsy, Bakery ladies, Mrs Pepper, Mooi Vrolijk, Zebra. 

Stadsarchief

Het Stadsarchief herbergt de historie van de gemeente Kampen. Door de eeuwen heen hebben de gemeente en haar inwoners er tweeënhalve kilometer aan boeken, tekeningen, foto’s, films, kranten en affiches verzameld. 

GraKK

Faciliteren van grafische kunstenaars, broedplaats voor ideeën op het gebied van prentkunst en stimuleren van het culturele klimaat in de gemeente Kampen

Quintus

Quintus is hèt centrum voor kunst en kunsteducatie voor Kampen en wijde omgeving, met meer dan 100 cursussen en workshops

Gemeente Kampen

Het college van burgemeester en wethouders is het dagelijks bestuur van de gemeente Kampen, Historische hartelijke Hanzestad Kampen.

Meer informatie

Stel een vraag

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief