Bestuur De Kunstbrug

Mirriam Bouwmeester

Kunstenaar. Voorzitter bestuur De Kunstbrug, penningmeester

Lid zijnde in het bestuur van De Kunstbrug gaat om samenwerken. Samen werken en bouwen aan een toekomst voor en met de kunstenaars vraagt en geeft energie. Er ontwikkelen mooie projecten en processen.
Mijn werk kenmerkt zich door een eigenzinnige stijl van abstract en gedetailleerde figuratieve aspecten. Organisch, flora en fauna, de kleuren, het lijnenspel, de vlakverdeling, penseel, palet, streek en vegen, het zijn allemaal beeldbepalende elementen die ik graag combineer om tot een boeiend en spannend beeld te komen. 

Paulien van Asperen

Kunstenaar. Lid bestuur De Kunstbrug, Secretaris/penningmeester

Weven geeft me de mogelijkheid om ideeën, visuele elementen uit de wereld om me heen en inspiratiebronnen uit de kunst om te zetten in concrete weefsels.Weven betekent voor mij ontwerpen maken, die omzetten naar technische werktekeningen en kiezen welke materialen, texturen en kleuren ik wil gebruiken om het juiste effect te bereiken.
Sinds kort ben ik lid van het bestuur van De Kunstbrug gezamelijk pakken we de werkzaamheden op. 

Simon Bouwmeester

Video- en Fotograaf. Website/socialmedia/PR bestuur De Kunstbrug

Video/Fotograaf SocialMedia specialist. Met 24 jaar het jongste bestuurslid van StaKK. In 2015 gezamenlijk met mijn broer, Bouwmeester Media opgericht. Naast vele video`s en foto`s produceren voor bedrijven maak ik daarnaast ook eigen werk. Mijn atelier is in het Stakktion waar ook mijn werk hangt. Met name vrij werk in zowel video en fotografie werk ik daar uit. Deelname in het bestuur van De Kunstbrug. Organiseren en meedenken in processen spreekt me aan. De Kunstbrug zal zich meer laten zien op de social media kanalen, ik pak het graag op.

Meer informatie

Stel een vraag

Aanmelden voor De Kunstbrug -nieuwsbrief